Pagina's

zondag 17 juli 2011

Enjoy your Birthday

Wederom een kaartje met een stempel van CC design. Het DP is van Maja, uit de serie Fika. De stempel is ingekleurd met Copics. De bloemen komen vast van Wild Orchid en van wie het zilverkleurig hoekje komt weet ik niet meer.

zondag 10 juli 2011

Cute Birgitta

Een kaart gemaakt met een layout uit de Hobbyjournaal. Ik heb dezelfde kleuren gebruikt en hetzelfde papier, alleen een andere stempel. In de Hobbyjournaal stond deze kaart met een stempel van Magnolia. Ik heb er een gebruikt van CC Designs.
Het papier is van DCWV. Verder heb ik gebruik gemaakt van retroponsen, createbles van Marianne Design, lint uit mijn voorraad, en een paar kleine brads. Er moet nog een sentiment op, maar dat doe ik wel als ik de kaart verstuur.

Norm

Dit is Norm, en ik heb hem gekocht bij Sir Stampelot. Hij is leuk, vind ik zelf.
Norm is ingekleurd met Derwent en het DP is van My Minds Eye, uit de serie Stella en Rose, Hattie Papers. De bloem is gemaakt met 3 retroponsen en het knoopje hoort ook bij de papierserie. Ook heb ik nog een randpons gebruikt en lint uit mijn voorraad.

Magnolia

Een eenvoudige kaart zonder dessinpapier, alleen rood en wit cardstock. De kleding van Tilda is gepaperpierced. Ik weet niet waar het gestippelde papier vandaan komt. De jeans komt van een blokje van Joy. De bloemetjes/blaadjes ws van Wild Orchid Craft en de sentiment is van There She Goes.

Forever Friends

Lief vind ik ze, deze beertjes. Het afdrukje is uitgesneden met een label van spellbinder. Naast cardstock heb ik een paiertje van My Minds Eye gebruikt, uit de serie Stella en Rose. De bloemtjes heb ik ws gekocht bij Wild Orchid Craft. Rondom heb ik een zigzagsteek gemaakt met de naaimachine. BEn wel een beetje scheef gegaan, zie ik.