Pagina's

zondag 29 mei 2011

Lili of the Valley

Deze keer een kaart met een afbeelding van Lili of the Valley. En deze heb ik niet zelf ingekleurd. Ik heb ze ooit eens gekocht en dacht vandaag dat ik er toch maar iets mee moest doen. Naast roze en bruin cardstock heb ik het wat lichtere roze papier gebruikt dat komt van een blok papier van Forever Friends (Pink Parfait).
Het lint en de brad komen uit mijn voorraad. Daarnaast heb ik nog 2 card candys op de kaart geplakt. Ik weet niet meer waar ik die gekocht heb.

zondag 22 mei 2011

Magnolia

Weer eens wat anders. De basis van deze kaart is een doorzichtige sheet. Dat geeft een leuk effect dacht ik, maar het is wel beroerd te fotograferen. Ik heb al eens eerder dergelijke kaarten gemaakt, maar dat was in het pre-blog tijdperk en die kaarten heb ik ook niet gefotografeerd. En het is natuurlijk ook geen nieuwe techniek. Er zijn al duizenden kaarten gemaakt met een sheet.
Hier heb ik gebruikt gemaakt van een afdrukje van Magnolia, ingekleurd met Copics. Op de plaats waar in de afbeelding sierraden getekend zijn, heb ik blingbling geplakt. De Borderrand heb ik geponst met een pons van MS, de bloemetjes heb ik gekocht bij Wild Orchid en het lint komt uit mijn voorraad. Het blokjespapier is van DCWV.

zaterdag 21 mei 2011

Wit

Weer eens wat anders. Een (bijna) geheel witte kaart. Een laag cardstock is bewerkt met de cuttlebug. Daar bovenop een stukje cardstock gesneden met een Nestablilitie. Verder heb ik een createble van Marianne Design gebruikt. En daarnaast heb ik 2 mini-ponsjes gebruikt, het vlindertje en het bloemetje. In de vlindertjes en de hartjes van de bloemen heb ik glitterlijm gesmeerd.


Happy Birthday

Alweer een Penny Black, deze heet "Cheesecake Party". Ook dit afdrukje is ingekleurd met Derwent potloden. De borderrand is gemaakt met een pons van EK en het DP is van Maja.

Poes

Een kaart met een stempel van Penny Black. Ik heb hem al vaker gebruikt, maar hij blijft leuk en is geschikt voor mannenkaarten. Ik heb de kaart ook vrij sober gehouden, niks geen franje. Het sentiment staat aan de binnenkant. De stempel ingekleurd met Derwent, maar ik heb geen kleurnummers bijgehouden. Ik heb even geen idee van wie het DP is. Wie het weet mag het zeggen.

Relax to the Max

Dit is een kaart met een stempel van Whipper Snapper, Relax to the Max genaamd.
Ik heb het afdrukje ingekleurd met Derwent (380, 510, 580, 590, 600, 640). Het DP is van My Minds Eye, evenals het knoopje. Het hoort allemaal bij de serie "Stella en Rose". De borderrand is gemaakt met een pons van EK.

Snoesje

Deze kaart komt uit het boek "Snoesjes van kaarten". Het plaatje is een 3D plaatje, waarbij ik de onderste laag heb weggelaten. Het DP is van Papermania (Red Hot/Henbury lane). Ik heb geen idee waar de bloem vandaan komt. Ik denk van Wild Orchid, daar heb ik veel bloemen vandaan. De vlinder is eigenlijk een haarspeld, waar ik het achterstukje weg heb gebroken. De foto's zijn wel heel lelijk en vaag geworden. Jammer maar helaas.
zaterdag 14 mei 2011

Candy bij Create4funEn ik heb gewonnen. Jippie!!!!!