Pagina's

maandag 25 april 2011

Magnolia


Een kaart met een magnolia stempel, ingekleurd met copics. De tekst komt van Craftwork Cards, gekocht bij Dies to Die for. De bloemen komen uit mijn voorraad, de takjes komen van een pons. Het DP is van Maja Design

Penny Black


Deze kaart met een Penny Black stempel heb ik vorig jaar al gemaakt maar niet opgeslagen hier. Het DP is van DCWV, Nana's Nursery Baby Boy. De geschulpte rand is een nestabilitie, de tekst heb ik op de computer gemaakt.

Cards Only


Het basisidee voor deze kaart komt uit de Cards Only. Het DP komt van een blokje van Jillibean Soup, Dutch Mustard Soup. Het ovaal + achtergrond is een nestabilitie en ende tekst is een clearstamp van There she Goes. Het lint en de bloem komt uit mijn voorraad en de randpons is van MS.

Ducky


Een kaart met een stempel van High Hopes. Het idee van deze kaart komt van de site van www.pinkpiggywiggy.blogspot.com. Ik vond de kleurencombinatie en de eenvoud van haar kaart zo leuk en met dat gegeven heb ik deze kaart gemaakt. Het DP is van Memory Box en heb ik gekocht bij Dies to die for. De bloem is gemaakt met een dies van MFT. De rest komt uit mijn voorraad.
Gebruikte copics: B00, YG00, YG03, YG23, Y17, Y06, Y08, Y15.

Penny BlackNu een Penny Black kaartje. Ik moet nog uitzoeken van wie het papier is. De rest komt uit mijn voorraad. De stempel is gestempeld op cremekleurig papier en ingekleurd met Derwent potloden.

Magnolia


Een kaartje met een magnolia deze keer. Het DP is van Kaiserkraft, uit de Candy Lane collectie. Bloemetjes en lint komen uit mijn voorraad. De borderpons is van MS.

vrijdag 15 april 2011

Geldenvelopjes
Tenslotte heb ik nog een paar geld-envelopjes gemaakt. De blauwe is met papier van Magnolia, de groene is met papier van V&A, Hanoverian. De teksten zijn van Whimsy Stamps en de envelopjes sluiten met een stukje zelfklevend klitteband van de Zeeman.Ik heb ook nog een bordeau-roden en een roze envelop gemaakt. Voor elk wat wils. Misschien plaats ik die ook nog wel.

Weer een stempel van Penny Black, ingekleurd met copics. Vooral versierd met materiaal uit mijn voorraad. Dus geen idee meer waar het vandaan komt. Dat hou ik allemaal niet zo goed bij.

Een ballerina


Deze kaart heb ik gemaakt naar een idee op de blog van Pink Piggy. Ik vind haar kaarten mooi en kleurrijk. Zij had het muisje gemaakt met een tutu-tje aan. Het was wel priegelwerk, maar je moet er iets voor over hebben.
Op de uiteindelijke kaart zit er nog een hangertje in het knoopje. De tekst staat in de binnenkant. De stempel is van My Favorite Things en heet Ballet Millie. Het lint komt uit mijn voorraad en het papier? Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee waar het van is. Als ik het weer weet zal ik het opschrijven.'
Gebruikte copois: RV02, RV21, C0, C1, C2.

zondag 3 april 2011

Weer 2 kaartjesTwee kaartjes met een stempel van Mo Manning. Ik ben vergeten met welk papier het is gemaakt, dat zoek ik nog even op.
Nb: het groene papier komt van Basic Grey en is uit de serie Capella

zaterdag 2 april 2011

Weer een paar nieuwe kaarten


Jammer dat het geen scherpere foto is. De afbeelding is een sticker, de bloem is een die van MFT en het paper is van Marianne Design.


Een kaart met het bekende egeltje van Penny Black. De kaart is te vroeg op de foto gezet. Daarna heb ik nog een charm aan het knoopje gehangen. Het papier is volgens mij van Doodlebug, maar ik weet het niet zeker, ik heb het al lang liggen.