Pagina's

dinsdag 21 december 2010

Van Harte


Weer een kaartje met de egel van Penny Black. Het papier komt van een blokje van DCWV. Het sentiment heb ik ooit ergens gekocht, ik weet niet meer waar.

maandag 20 december 2010


En nog een kaart met een stempel van Elzybells, ook ingekleurd met Copics.
Dit was de laatste kaart voor vandaag die nog geplaatst moest worden. Ik ben weer bij met alle kaarten. En nu gewoon alles goed bijhouden.

Hartelijk Gefeliciteerd


Deze keer een stempel van Forever Friends, ingekleurd met copics. Wederom geen idee van wie het DP is. De knoopjes komen van PTI en op het cadeaulabeltje zit een plakbloemetje.

Uit de prullenbak van de computer

Na de plaatsing van wat kaartjes die in een verkeerd bestand stonden en die ik niet kon "uploaden" naar mijn blog, heb ik de prullenbak van mijn computer maar eens nagekeken welke nog niet geplaatste kaartjes daar nog in zaten. En die kaartjes heb ik inmiddels allemaal in het goede bestand kunnen zetten en zo kan ik ze dus alsnog plaatsten. Hieronder een hele rits kaartjes. Er zit vanalles tussen. 3D kaartjes, stempelkaartjes, borduren op kaartjes, ik heb vanalles gemaakt het afgelopen jaar.












Nog een kaart die al eerder was gemaakt en in een verkeerd bestand stond. Dit is een stempel van Stampendous, ingekleurd met Copics. Geen idee van wie het DP is.

Een fijne dag


Deze kaart had ik al een poos terug gemaakt en is al lang verzonden. Ik wist alleen niet hoe ik hem op dit blog moest krijgen, aangezien die in een verkeerd bestand stond. Maar al doende leert men.
Ik ben nu eenmaal gek op het egeltje van Penny Black. Dus daar maak ik best veel kaartjes mee. Deze is ingekleurd met Copics. Waar het DP van is weet ik niet, als ik het ontdek, zal ik het hier wel neerzetten. Het tekstlabeltje is zelfgemaakt op de computer.

zondag 19 december 2010

Hallo


Deze kaart had ik nog niet laten zien. De stempel is van Elzybells, het DP is van Making Memories en zit op een paperblock. Waar het bloemetje en de knoop vandaan komen weet ik niet, die zitten in mijn voorraad.

Have a wonderful day


Wederom een kaartje met DP van DCWV, het komt van een paperblock. De stempel is volgens mij van Marianne Design, maar ik weet het niet zeker. Het sentiment is weer van Craftwork cards, ik weet niet waar de bloemetjes vandaan komen. De stempel is ingekleurd met Copics.

For you


Deze kaart heeft een stempel van Elzybells. Geen idee waar het bloemetje, de spacers en brads vandaan komen. Het papier is van doodlebug. Het schaapje is gekleurd met Copics. Het idee van deze kaart komt van Cardgrotto.blogspot.com. Zij maakt hele mooie, eenvoudige kaarten zonder al te veel poespas.

Happy Birthday


Weer een kaartje met een afdrukje van Penny Black. Het DP is van DCWV en het sentiment is van Craftworkcards en heb ik gekocht in de webwinkel van dies to die for. De stempel is ingekleurd met Copics.

zondag 12 december 2010

Gefeliciteerd


Bij deze kaart heb ik alleen rood en wit cardstock gebruikt. Verder een creatable van MarianneDesign, een pons, wat papierlint en 2 bloemetjes, waarvan ik niet meer weet van wie ze zijn.

nieuwe kaart


Een kaartje met het papier van K&Compagnie, de vogel is van Marianne design en ik heb gebruik gemaakt van de cuttlebug en een nestabilitie. Ik ben weg van de kleuren van dit papier. De kaart heb ik nagemaakt van de website van mariannedesign.nl. Daar waren alleen andere kleuren gebruikt. Ik vind het zo een mooie mannenkaart. Ik heb er nog geen tekst op gezet, dat kan altijd nog.